Feel good

Scrapbook journal || augustus en september

6 oktober 2020

Het is alweer oktober ; tijd om mijn scrapbook journal bij te werken. Ik liep een beetje achter, want ik ging ervan uit dat ik in augustus niet zo veel foto’s had gemaakt.. maar dat bleek dus wel het geval. Ik loop nu weer helemaal bij…alle pagina’s van augustus en september zijn gemaakt en kan ik bijvoegen in mijn digitale scrapbook journal. Nog maar een paar maanden en dan kan ik het weer laten drukken. Yassss…

Voor augustus maakte ik 4 spreads, dus 8 pagina’s. Ik zal ze niet allemaal laten zien, wees gerust LOL. Aan de ene kant omdat ik niet alles wil delen uit ons privé leven, maar ook omdat ik niet alles mooi vind geworden. Ik zit de laatste weken in een creatieve block… of ik nu teken, schrijf of een scrapbook journal page maak… zelden vind ik het mooi, twijfel ik over alles en vraag mij af wat het nut is van alles. Ik heb het vaker en het gaat vast weer voorbij, maar het zijn de mindere momenten in een creatief leven.

Scrapbook journal - mijn digitale scrapbook journal -augustus 2020
Scrapbook journal - mijn digitale scrapbook journal -augustus 2020

In het weekend maken we graag ergens een wandeling, het liefst in een bos. Jammer genoeg wonen we niet in Zweden, maar vinden we rondom onze woonplaats ook genoeg groen. En we bezoeken het Markermeer regelmatig. Even turen over de uitgestrektheid. (deze scrapbook kit uit mijn shop gebruikte ik).

Scrapbook journal - mijn digitale scrapbook journal -augustus 2020

Of we bezoeken de heide. Hier kwamen een kudde runderen tegen en veel ander natuurschoon. Zoals altijd gebruikte ik veel botanische tekeningen in mijn scrapbook.

September

Scrapbook journal - modern memorykeeping - september 2020

September begon gezellig en warm, maar al snel werden we één na één verkouden. Geen koorts, verhoging of benauwdheid ofzo, ik heb geen moment gedacht dat we corona hadden maar testen kon niet omdat alle locaties vol zaten.

Bullet journal - september 2020 -

Gelukkig was ons kind op tijd weer beter om naar de verjaardag van haar BFF te gaan. Ze had allerlei cadeautjes geregeld, waaronder een tekening van hun tweeën, die ze maakte in procreate. Ik ben steeds vaker mijn Ipad kwijt LOL.

September in mijn bujo - sept 2020

Vaak maak ik screenshots van whatsapp berichtjes en nieuws, zodat ik deze in mijn journal kan ‘plakken’. De laatste twee foto’s zijn een samenvatting van de maand; een zeer warme en zonnige maand en een grote toename van coronagevallen.
In september gebruikte ik mijn Ava set uit mijn shop.

Digital scrapbook
Scrapbook journal - digital bujo

Ik ben aan het tekenen voor de maand oktober … herfst natuurlijk! Je kunt op instagram zien wat ik tot nu toe gemaakt heb, maar zoals ik al zei vind ik alles mwoah… we zullen zien wat deze maand brengt.

Fijne dag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply