Over

Hai! Superleuk dat je op Imperfect Gelukkig kijkt.
Ik ben Karin , 45 jaar en getrouwd met Jeroen. We hebben een dochter van 15 jaar en een zoon van 10.

Quote Follow your dreams - Karin Rozenhart

Imperfect gelukkig

Op Imperfect Gelukkig schrijf ik over de simpele dingen die mij gelukkig maken, maar ook over het imperfecte leven. Oftewel imperfect gelukkig.
Ik houd van creativiteit en bezig zijn met dingen die goed zijn voor lichaam en geest. Denk aan onderwerpen als tekenen en schilderen (met gouache), wandelen, uitgaan met het gezin, boeken, eenvoudig leven, de natuur en DIY’s.

Vervolgverhaal

Toen ik deze blog startte, had ik een strak omkaderd plan in mijn hoofd. Aangezien mijn interesses van week tot week kunnen verschillen, liep ik hierdoor al snel vast door mijn eigen opgelegde beperkingen. In mijn hoofd zat altijd een idee voor een vervolgverhaal en dat ben ik onlangs begonnen. Het begon een beetje zwabberend (de eerste 10 duizend woorden had ik beter voor mijzelf kunnen schrijven, want ik veranderde van mening) maar ondertussen komt elke week een nieuw deel online over Lou.
Lees hier mee, maar op mijn facebook pagina zet ik voor het gemak ook alle delen online.

Tot slot

Vragen en reageren mag altijd, leuk zelfs. Spam en gezeur zal niet toegelaten worden.

No Comments

Leave a Reply