Over

Hai! Superleuk dat je op Imperfect Gelukkig kijkt.
Ik ben Karin Rozenhart, 44 jaar en getrouwd met Jeroen. We hebben een dochter van 14 jaar en een zoon van 9.

Quote Follow your dreams - Karin Rozenhart

Imperfect gelukkig

Op Imperfect Gelukkig schrijf ik over de simpele dingen die mij gelukkig maken, maar ook over het imperfecte leven. Oftewel imperfect gelukkig.
Ik houd van creativiteit en bezig zijn met dingen die goed zijn voor lichaam en geest. Denk aan onderwerpen als tekenen en schilderen, wandelen, uitgaan met het gezin, boeken, eenvoudig leven, de natuur en DIY’s.
Ik heb een chronische ziekte en dat heeft een grote impact op mijn leven en dat van mijn gezin. Af en toe zal ik daar ook over schrijven.

Vervolgverhaal

Toen ik deze blog startte, had ik een strak omkaderd plan in mijn hoofd. Aangezien mijn interesses van week tot week kunnen verschillen, liep ik hierdoor al snel vast door mijn eigen opgelegde beperkingen. In mijn hoofd zat altijd een idee voor een vervolgverhaal en dat ben ik onlangs begonnen. Het begon een beetje zwabberend (de eerste 10 duizend woorden had ik beter voor mijzelf kunnen schrijven, want ik veranderde van mening) maar ondertussen komt elke week een nieuw deel online over Lou.
Lees hier mee, maar op mijn facebook pagina zet ik voor het gemak ook alle delen online.

Etsy shop RozenhartDesign

Sinds kort heb ik ook mijn etsy shop RozenhartDesign weer heropend na een lange periode van stilte. Mijn shop heette al RozenhartDesign en dat heb ik maar zo gelaten, ook al heet mijn blog nu Imperfect Gelukkig.
In mijn shop verkoop ik wat ik maak voor mijn digitale journals. Ik maakte zoveel dat ik besloot het ook maar te koop aan te bieden :), voornamelijk Digital papers en digital sticker sets. Je kunt ze downloaden en ze zoveel gebruiken als je wilt; digitaal of hybride. Je kunt ze zeker uitprinten, want het is van hoge printkwaliteit.

Tot slot

Vragen en reageren mag altijd, leuk zelfs. Spam en gezeur zal niet toegelaten worden.

Loading Likes...

No Comments

Leave a Reply