Over

Imperfect gelukkig leven. Creativiteit, lichaam en geest

Hai! Superleuk dat je op Imperfect Gelukkig kijkt.
Ik ben Karin, 43 jaar en getrouwd met Jeroen. We hebben een dochter van 13 jaar en een zoon van 8.

Imperfect is goed genoeg quote

Imperfect gelukkig

Op Imperfect Gelukkig schrijf ik over de simpele dingen die mij gelukkig maken, maar ook over het imperfecte leven. Oftewel imperfect gelukkig.
Ik houd van creativiteit en bezig zijn met dingen die goed zijn voor lichaam en geest. Denk aan onderwerpen als tekenen en schilderen, wandelen, uitgaan met het gezin, boeken, eenvoudig leven, de natuur en DIY’s.
Ik heb een chronische ziekte en dat heeft een grote impact op mijn leven en dat van mijn gezin. Af en toe zal ik daar ook over schrijven.

Vrijheid

Toen ik deze blog startte, had ik een strak omkaderd plan in mijn hoofd. Aangezien mijn interesses van week tot week kunnen verschillen, liep ik hierdoor al snel vast door mijn eigen opgelegde beperkingen.
Ik heb mijzelf nu de vrijheid gegeven om te schrijven waar ik zin heb. Ik heb geen idee hoe vaak per week ik zal bloggen, ook daarin geef ik mijzelf vrijheid. Als ik iets schrijf, is dat omdat ik het echt wil delen. Niet omdat het moet.

Tot slot

Vragen en reageren mag altijd, leuk zelfs. Spam en gezeur zal niet toegelaten worden.

Loading Likes...

No Comments

Leave a Reply