Onderwerpen

Hier vind je alle onderwerpen waarover je kunt lezen op Imperfect Gelukkig. Het zijn onderwerpen die mij passen, waar ik gelukkig van word. En ik hoop jullie ook een beetje.

Het zijn geen grootste en meeslepende onderwerpen, maar eerder klein en simpel. Het leven is immers niet perfect, maar er zijn een hoop dingen die het leven aangenamer maken ongeacht de omstandigheden waarin we leven . Het zijn onderwerpen die veelal te maken hebben met het leven rondom Thuis en ons gezin. Ben ik dan een lifestyle blog? Ik heb eigenlijk geen idee.

Dankbaar zijn | illustratie gouache | wij voor huis op een bankje.
Onderweroen op Imperfect Gelukkig

Onderwerpen op Imperfect Gelukkig

Onder Feelgood schrijf ik blogs over wat wij doen om beter in ons vel te zitten. Mindfulness (-achtig), positiviteit en dankbaarheid is waar ik regelmatig over schrijf.

Onder Boeken schrijf ik -duh- over de boeken die ik lees. Ik houd van feelgood en historische romans, dus daar zal je regelmatig een review over lezen. Ook kinder en jeugdboeken hebben een plek. Met de 10-jarige lees ik ’s avonds voor het naar bed gaan en de 15-jarige leest voor haar lijst op de HAVO, maar ook omdat ze het leuk vindt. Zelf word ik altijd een beetje gelukkiger van lezen: weg uit je eigen wereld en je helemaal laten meeslepen in een mooi verhaal.

Onder Thuis schrijf ik alles rondom het huishouden, recepten, onze tuin en interieur. Ik houd van kringlopen en ouwe zooi LOL

Naar Buiten. We gaan regelmatig op pad en dan proberen we low budget uitjes uit, gaan naar strandjes, picknicken of wandelen. Helaas nu met corona een stuk minder, maar dat gaat binnenkort goed komen!

DIY en creatief. Ik ben dol op van alles creatief. Van tekenen, gouache, Procreate op mijn Ipad Pro tot naaien en schrijven. Vaak kan ik niet kiezen en ik verveel mij eigenlijk nooit. Eigenlijk neem ik mij altijd voor om mij te focussen op één hobby zodat ik daar beter in word. Tot nu toe – ik ben 45 – is dat nog altijd hopeloos mislukt. Ik zou ook willen dat ik meer ernergie en tijd had om alles te kunnen doen wat ik zou willen, maar voor nu – het is zoals het is

Mijn Etsy shop. Tjsa… ook weer een gevalletje; had ik maar meer tijd en energie. Als je dat tot een succes wil maken moet je er veel tijd in steken en je focus houden. Oeps. Wie weet ga ik hem ooit weer openen.

Op mijn blog vind je af en toe Freebies. Vaak printables die je in je journal kan plakken.