DIY en creatief Etsy shop

Nieuwe digital papers & stickers | Etsy shop

19 augustus 2020
Etsy shop update | digital papers en stickers

Het duurde even, maar er staan twee nieuwe producten in mijn etsy shop: digital papers en stickers. ik heb mij helemaal uitgeleefd op patronen maken, wat serieus iets verslavends heeft. Het is weer een mix van effen kleuren en patronen, van traditioneel (stippen en strepen) tot de panter en zebra patronen die nu erg in zijn. Allemaal zijn het frisse heldere kleuren die ik zelf vaak gebruik in mijn scrapbook.

Digital papers | Etsy shop. Nieuwe digitale papieren voor je journal, scrapbook, bullet journal. Digital, hybrid of analoog.

Zoalsgezegd: ik heb mij uitgeleefd, het zijn maar liefst 20 papieren geworden. En ik vind ze allemaal jummie :). Rood, warm geel, baby blue,roze en sappig groen zijn de kleuren die ik heb gekozen. De solid kleuren hebben allemaal een watercolor of een andere texture erin. Hieronder zie je alle papieren wat beter. De papieren zijn trouwens 12×12 inch (officiele scrapbook maten) maar je kan ze ook prima op a4 afdrukken, zodat je ook de papieren analoog of hybrid kan gebruiken.

Digital papers | Etsy shop. Nieuwe digitale papieren (gestreept, panter / zebra patroon, solids) voor je journal, scrapbook, bullet journal. Digital, hybrid.

Je ziet nog steeds veel dierenpatronen in designs, dus maakte ik een zebra en panter patroon in frisse kleurtjes.

Digital papers | Etsy shop. Nieuwe digitale papieren (panter / zebra patroon, solids) voor je journal, scrapbook, bullet journal. Digital, hybrid of analoog.

Hartjes, stipjes en strepen zijn klassiekers in papier patronen dus die voegde ik ook toe.

Digital papers | Etsy shop. Nieuwe digitale papieren (gestreept, panter patroon, solids) voor je journal, scrapbook, bullet journal. Digital, hybrid of analoog.

Die ‘panter’ print 😍 Love that one…

Digital papers | Etsy shop. Nieuwe digitale papieren voor je journal, scrapbook, bullet journal. Digital, hybrid of analoog.

Digital stickers (goodnotes, png, jpeg)

Digital sticker set Back to school. Goodnotes, PNG and Jpeg

Sommige illustraties uit de Sticker Set ‘Back to school’ heb ik verwerkt in een patroon voor het papier. Superleuk als voorkantje van een journal, als je zelf je journal inserts maakt.

Digital stickers | Etsy shop. Nieuwe digitale stickers voor je journal, scrapbook, bullet journal. Digital, hybrid of analoog.

Ook staat er een stickerset in de shop. Met deze week: back to school. Hier zijn onze scholen deze week weer begonnen dus deze stickers ga ik gebruiken om in mijn nieuwe digitale planner/journal te gebruiken. Ik had namelijk al een tijdje de Goodnotes app, maar gebruikte deze niet echt omdat ik meer in Procreate zat. Toch wil ik gaan kijken of ik een soort digitaal dagboek / planner hierin kan gaan bijhouden (in plaats van mijn fotoboek, dat toch meer voor het gezin is).

Goodnotes, png, jpeg

De sticker set komt in verschillende bestandsformaten; losse PNG’s (om digitaal te gebruiken of mbv bijvoorbeeld Office Word af te drukken), 1 A4 JPEG met alle stickers voor snel thuis printen en een Goodnotes file. Deze laatste kun je openen in de app en met de lasso tool kun je de stickers kopiëren naar de plek van je keuze in je digitale planner.

Neem je een kijkje in mijn Etsy shop en voeg je deze toe aan je favorieten? Binnenkort komt er nog meer nieuws in mijn shop.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply