Freebies

Moederdag || Wat verlangt een moederhart? (met printable)

3 mei 2021
Moederdag | freebie

Moederdag. Vieren jullie het?

Vorig jaar schreef O. (toen 14) een spontane brief aan mij. Ze schreef hierin lieve woorden, gaf complimenten en sprak haar waardering uit. Het kwam rechtsstreeks uit haar hart en ik was ontroerd. De brief bewaar ik in mijn journal en in mijn hart.

Er zat geen cadeau bij, de brief was niet mooi opgemaakt. Het waren alleen die woorden geschreven met een dikke zwarte stift op een printpapiertje. Het was (meer dan) genoeg om mijn moederhart gelukkig te maken, trots op mijn opgroeiend kind die snapt dat een woorden uit het hart belangrijker zijn dan dure cadeaus.

Zelf vieren wij moederdag (en soortelijke dagen) eigenlijk nooit. Ik verwacht geen ontbijt op bed of cadeaus, maar waardeer spontane brieven of knuffels boven alles. Niet alleen op deze ‘verplichte’ dag overigens, elke dag is een mogelijkheid om waardering voor elkaar uit te spreken.

Moederdag freebie || download de kleurplaat op mijn blog

Moederdag cadeau voor jou

Ik maakte een MAMA kleurplaat voor jou. Om te ontspannen, om samen te kleuren met anderen (je kinderen of je vriendinnen), ’s avonds voor de tv… puur voor jezelf of om er kaart of brief van te maken. Doe wat jij fijn vindt.

Het is op A4 maat, maar als je het kleiner uitprint, is het een mooie voorkant voor een kaart. Tip: print het op dikker papier.
Het is alleen voor persoonlijk gebruik, maar je mag een gekleurde versie natuurlijk weggeven aan je moeder.

Download de kleurplaat

Ken jij mensen die graag kleuren of kaarten maken? Laat ze weten over deze post.
Of deel en tag mij de foto’s op je social media; facebook en instagram. Dank

Moederdag freebie || download de kleurplaat op mijn blog

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Nicole Orriëns 4 mei 2021 at 13:15

    Dankjewel! Wat is hij prachtig zeg. Het voorbeeld vind ik enorm inspirerend. Het is duidelijk hoe mooi deze kleurplaat kan worden.

    • Reply Karin 17 mei 2021 at 10:38

      Dank Nicole, ik hoop dat mensen er plezier aan hebben

    Leave a Reply