DIY en creatief

Midzomer – illustratie in procreate

22 juni 2020
midzomer -illustratie in procreate

Midzomer. Ik ben officieel een paar dagen te laat, want de langste dag van 2020 viel dit keer op zaterdag 20 juni. Ik moet altijd aan Zweden denken … mooi groen, natuur, veel licht … ik zou nog wel een keer terugwillen. Per camper dan dit keer. En dan met midzomer meevieren ♥

Midzomer - illustratie in procreate - imperfect gelukkig

Tekenen gaat niet altijd vanzelf. Ik struggelde een beetje met deze tekening, ik heb geloof ik wel 4 stijlen uitgeprobeerd. Ik vond niet veel mooi. Pas toen ik mijn voorgebakken ideeën overboord gooide en gewoon ging doen waar mijn hart zei dat ik moest gaan, werd het wat. De tekening is geïnspireerd door midzomer… de langste dag van het jaar. Gek idee dat we weer naar de donkere kant van het jaar toeleven, terwijl er buiten een overdaad van zonlicht is.

Mijn vervolgverhaal

p.s. zelfpromotie voor mijn vervolgverhaal. Lees je al mee? Er staan nu 4 delen online en ik denk erover na of ik a) vaker dan 1x per week zal posten en b) of ik het beter op facebook kan publiceren? (dit omdat ik het idee van een dagboek heb laten varen en meer posten per week maakt dat je beter in het verhaal komt. Wat denken jullie?

Volg mij op facebook ♥ . Delen op pinterest of facebook is ook erg fijn ♥

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply