Feel good Persoonlijk

Liefde voor de lente, haat aan hooikoorts | procreate

2 mei 2020
Tekening in procreate - hooikoorts

Ik houd zo van de lente. Alles komt als een wonder tot leven. Waar eerst de natuur dood leek, verschijnen de eerste bladeren aan bepaalde struiken. Daarna de bloesembomen. De eerste bloemen. Koolzaad langs de snelwegen. Langzaam aan ontvouwt de lente zich. Heerlijk! Helaas betekent deze liefde ook hooikoorts. Het is nogal liefde voor de lente en haat aan hooikoorts

Al in februari krijg ik last van klachten. Ik reageer nog sterker op voeding en bij het minste geringste zit mijn neus dicht en nies ik mij suf. Vooral vervelend vind ik de slaperigheid en de pijn op mijn bovenste luchtwegen.
Vorig jaar werd het in mei minder erg, dus daar hoop ik dit jaar ook op. Ik denk dan ook dat ik erg reageer op de bloeiende berkenbomen. Mooie bomen, maar een beetje jammer van de pollen 😉

Aangezien ik in mijn journal wat meer tekeningen wilde toevoegen, maakte ik onderstaande illustratie. Ik ben er weg van, ik houd van de texturen en deze kleuren die ik heb gebruikt. Hij komt dus zeker in mijn journal waarbij ik een stukje kan schrijven over de hooikoorts.
Laatst kocht ik nieuwe brushes voor procreate (niet gesponsord ), maar ik gebruikte ook eigen texturen gemaakt van verfvlekken. Dit weekend ga ik nog eens op zoek naar wat meer textuurbrushes, want dit smaakt naar meer.

Liefde voor de lente , maar ook hooikoorts. Illustratie in procreate

Jullie ook zo last van hooikoorts?
Blijf gezond, xo

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply