DIY en creatief

Journal van mei 2020

2 juni 2020
Journal mei 2020 | creative journal | scrapbook journal

Later dan gepland, want het is al 02 juni, maar hier mijn pagina’s van mijn journal van mei 2020. Ik heb ze net deze dagen gemaakt. Nadat ik vorige maand enorm veel achter de pc gezeten heb om mijn album van 2018-2019 af te maken, had ik even geen zin meer om te journalen. Maar ja… als ik het niet maak, dan komt er ook geen album natuurlijk. Dus heb ik mijzelf achter de pc geschopt en mei gemaakt.

journal van mei 2020 - eerste spread | mixed media | creative journal

Ik probeer mijn albums een mix te geven van scrapbooken, journalen, tekenen, mixed media … een soort digitaal creative journal wordt het. Het gaat natuurlijk om de herinneringen, maar het is wel zo gezellig als het er ook mooi uitziet. Voor deze maand had ik het thema onderwater bedacht. Vissen, duiken, oceaan etc. Daar heb ik de kleuren ook op afgestemd, met her en der een accentkleur om het wat levendiger te maken.

Begin mei in mijn journal
Digital scrapbook pages in my creative journal

Een paar close ups. Deze pagina vind ik zelf heel mooi geworden qua looks.

Creative journal mei 2020

Yessssss… de kappers mogen weer knippen! We mochten niet klagen hoor, onze kapster was net voor de intelligente lockdown nog geweest en toen ze weer mocht knippen stond ze gelijk weer voor de deur. Topper!! Ook de danslessen begonnen weer, buiten. Dus we duimen voor droog weer de komende weken 😉

Digital journal mei 2020 - mixed media, creative journal

Aangezien het waarschijnlijk weer een warme zomer wordt en we wellicht nergens heen kunnen (we gaan niet op vakantie) hebben we een bescheiden zwembad gekocht voor in de tuin. Als we erin gaan zitten, dan komt het water tot aan onze schouders. Banen trekken gaat niet, maar het is net lekker om af te koelen.

Fotoalbum mei 2020
Digital scrapbook album | photo books mei 2020

Nog een paar close ups van pagina’s die ik mooi vind. Ik zie net een typefout, dat ga ik in het origineel snel verbeteren 😉
De coronacrisis neem ik mee in de pagina’s omdat het zo’n impact heeft op de samenleving en op ons.

Deze maand maakte ik dus 3 spreads, meer foto’s heb ik dit keer niet genomen. Normaal gaan we in mei en juni altijd redelijk veel weg, maar dat is nu natuurlijk veel minder. Ik moet er echt bewust aan denken om thuis ook meer foto’s te nemen.

Aan het einde van juni hoop ik weer een update te geven van mijn digital scrapbook journal van juni 2020. Ik moet nog even een thema bedenken, want dat werkt wel prettig. Heb je tips? Laat het mij weten.

p.s. Aanstaande vrijdag gaat de eerste aflevering van ‘Dit is Lou’ online. Kom je kijken?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Esmé 29 juni 2020 at 23:09

  Hartstikke leuk! En veel werk. Mooi geworden, hoor.

  (In de laatste alinea bedoel je juni i.p.v. mei, denk ik?)

  Lou heb ik gelezen. 🙂 Heel erg fijn dat je die nu ook op Facebook deelt. 👍

  P.S. Ik heb nog steeds niet door hoe je die likes op deze pagina geeft 🙈 anders zou ik dat ook zeker doen.

  • Reply Karin 30 juni 2020 at 08:02

   Je hebt gelijk…het moet juni zijn. Straks maar even verbeteren.
   Wat leuk dat je ook meeleest!

   p.s. ik weet niet of het hartje van jou is. Volgens mij hoef je er alleen maar op te klikken. Bij mij wordt het rood als ik het heb aangeklikt.

 • Reply Esmé 29 juni 2020 at 23:10

  Huh?! Nu staat er wel een like?! Komt dat automatisch als je een reactie achterlaat?

 • Leave a Reply