DIY en creatief

Illustratie Magical Garden

14 mei 2020
Magical garden - procreate illustration

Op instagram zag ik een teken challenge voorbij komen. En hoewel ik niet elke prompt ga doen, prikkelde de eerste prompt “Garden of Wonderful Discoveries” direct mijn verbeeldingskunst. Deze besloot ik sowieso te maken. Zelf noem ik deze illustratie Magical Garden

Een tijd geleden maakte ik al een tekening van een koppel op een bankje in de tuin. Deze was toen ik gouache gemaakt. Ik hermaakte deze illustratie dit keer in procreate. Ik krijg wel eens de vraag of ik mijzelf teken. Nou, ik teken meestal wat dicht bij mijn hart ligt of over iets wat mij op dat moment bezig houdt. Dit is vrij vertaald ons. In ons eigen magical garden.

Magical garden illustration - procreate drawing - couple on a bench in their magical garden. Lots of flowers and plants.

Volg je mij al op instagram?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply