DIY en creatief Etsy shop

Ik heb mijn Etsy shop heropend

3 augustus 2020
Etsy shop

Lange, lange tijd was mijn Etsy shop gesloten. Het leek wel of ik eeuwig op vakantie was. De waarheid was gewoon dat ik niet wist wat ik ermee wilde. Ja verkopen, maar wat dan precies? Nu ik steeds meer voor mijn scrapbook journal al mijn papieren, journal cards en stickers zelf maak, dacht ik… waarom ze niet verkopen in mijn Etsy shop??

Aangezien ik deze maand al goed bezig was in het thema Vos en Ree (Deer Fox), besloot ik dan deze designs dan maar gelijk te koop aan te bieden. En mijn ontwerpen uit te breiden met meer scrapbookpaper, journaling kaartjes en méér stickers. Ik was er gelijk maar heel druk mee. Want het lijkt soms dat het allemaal heel vlug bedacht en ontworpen is, maar schijn bedriegt. Gelukkig kan ik veel doen op mijn Ipad in Procreate, maar de rest doe ik in Affinity Photo.

Dan moet je bedenken wat je precies dan wilt verkopen. Zucht. Losse PNG bestanden? Alleen printables? Hoeveel dan in één verkoop? En voor welke prijs?
Ik heb gekozen voorJPEG (voor de scrapbook papieren) en verder allemaal losse PNG bestanden (voor de scrapbook journal kit), want daar werk ik zelf het liefst mee. Kun je gebruiken in Photoshop, op je Ipad maar je kan ze ook in een Word documentje zetten en dan uitprinten. Digitaal of hybride scrapbooken / journalen kan dus allebei.

Digital scrapbook papers

Rozenhart Design - 12 digital scrapbook papers -Deer Fox - with my own watercolor textures and paint stamps.

Dit zijn de 12 scrapbook papers. Ik heb de oorspronkelijke scrapbooking maten aangehouden, dus de papieren zijn 12×12 inch (iets van 30×30 cm). Je kunt ze thuis op A4 papier printen of digitaal gebruiken in photoshop oid.

Rozenhart Design - 12 digital scrapbook papers -Deer Fox - with my own watercolor textures and paint stamps.
Rozenhart Design - 12 digital scrapbook papers -Deer Fox - with my own watercolor textures and paint stamps.

Dit zijn dus echt digitale papieren, ik maakte een andere kit speciaal met bijpassende journal cards, washi tape en stickers. Hier heb ik lang over nagedacht… moest ik alles in 1 kit stoppen of liever allemaal losse aanbiedingen maken? Ik weet het nog steeds niet zo goed. De tijd zal het leren 😉

Digital scrapbook journal kit

Rozenhart DesDigital scrapbook journal kit -Deer Fox - Paper, journaling cards, washi and stickers. with my own watercolor textures and paint stamps.

In de kit zitten de items die ik altijd gebruik bij het maken van mijn scrapbook journal. Je kunt ze natuurlijk ook gebruiken voor je bullet journal, kaartjes maken of pocket page scrapbooken.

Rozenhart DesDigital scrapbook journal kit -Deer Fox - Paper, journaling cards, washi and stickers. with my own watercolor textures and paint stamps.

Er zitten ook stickers in (allemaal losse PNG afbeeldingen). Deze kun je ook digitaal gebruiken, maar ook uitprinten met behulp van photoshop of word.

Ik vind het in ieder geval erg leuk geworden en ik heb het ook daadwerkelijk gebruikt deze maand.
Oh ja, zie je de Maandag t/m zondag in het Nederlands? Als extraatje, omdat ik weet dat het zo lastig is om stickers en kaartjes in het Nederlands te vinden. Leuk of niet zo belangrijk?

Ik hoop dat je in ieder geval even een bezoekje brengt aan mijn Etsy Shop en deze aan je favorieten toevoegd. Delen op pinterest of andere sociale media kananalen zou ook heel fijn zijn.

Ik ben nu aan het tekenen in Procreate in het thema Back to School. Wat vinden jullie? Liever losse set stickers en de journaling kaartjes of alles in één in een kit?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply