Etsy shop

Herfst Digital stickers – Ava staat in mijn etsy shop

29 augustus 2020
Fall digital stickers -RozenhartDesign

English? Visit this item in my etsy shop RozenhartDesign or go for more info to my instagram page.

Herfst digital stickers

Ze staan dan eindelijk in mijn shop. Yes! En ik ben echt heel blij hoe deze herfst digital stickers is geworden. De stijl, de kleuren, het design: ik vind alles leuk. Samen met de bijpassende digital papers ga ik ze de komende maand heel veel gebruiken in mijn digital planner en journal.

Ava herfst digital stickers, perfect for the fall. Gorgeous colors and art work. For your digital planner or journal, can be (home) printed. The set comes in Goodnotes, PNG and JPEG for easy printing

Digitaal en / of printen

Deze set heb ik Ava genoemd (ik ga gewoon het alfabet af, omdat ik zo hopeloos slecht ben in originele titels verzinnen). En Ava past prima bij de komende periode. Herfst en aardetinten en gekleed voor kouder weer. De sticker set heeft het meisje gekleurd en ook als tranparant, die kun je dus zelf kleuren! Een soort kleurplaat, hoe leuk is dat? Dat kan digitaal in procreate, maar je kunt het natuurlijk ook uitprinten.

Ava is a digital sticker set, perfect for the fall. Gorgeous colors and art work. For your digital planner or journal, can be (home) printed. The set comes in Goodnotes, PNG and JPEG for easy printing

Goodnotes, clipart en jpeg

De stickers komen in verschillende bestandsformaten, voor elk wat wils. Je krijgt een Goodnotes 5 file, losse PNG (clipart) en een JPEG a4 voor makkelijk printen. Je kunt het dus gebruiken digitaal of geprint gebruiken in je planner, journal of scrapbook (of welk project dan ook).

Ava is a digital sticker set, perfect for the fall. Gorgeous colors and art work. For your digital planner or journal, can be (home) printed. The set comes in Goodnotes, PNG and JPEG for easy printing

Voor mijzelf heb ik alvast een bujo cover gemaakt voor september met deze herfst digital stickers. Ik heb Goodnotes op mijn Ipad al een tijdje, maar begin de app nu pas een beetje te leren. Procreate voelt nog zoveel fijner aan. Ik weet niet in welke app ik mijn planner / journal ga bijhouden. Gebruiken jullie een app?

Wil je graag een setje kopen? Bezoek dan mijn etsy shop RozenhartDesign en bestel het daar. Na je aankoop, kun je het gelijk downloaden en beginnen.

Veel plezier!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply