DIY en creatief

Hartjournal – scrapbook journal thema ‘hert en vos in het bos’

26 juli 2020
Scrapbook journal - mijn hart journal van de maand juli. De pagina's zijn weer digitaal gemaakt waarbij ik werk in een pocket pages/scrapbook/journal style. Thema hert en vos in het bos

In tegenstelling tot de maanden hiervoor heb ik in juli redelijk wat foto’s genomen. Dat komt omdat J drie weken vakantie had en we dus af en toe de hort op gingen. Heel gunstig voor mijn scrapbook journal 🙂 . Ik heb zoveel foto’s dat ik alvast begonnen ben, zodat ik niet aan het einde van de maand zoveel moet doen, dat ik er geen zin meer in heb. -ik heb blijkbaar geleerd van het verleden. LOL

Hert en Vos in het bos

In de eerste week ging Runar nog naar school. Het was vooral een week van ontspannen en uitrusten aangezien J nog aan het herstellen is van een burnout. We gingen redelmatig wandelen hier in de buurt. Almere kent verschillende parken cq bossen. Het is dan wel geen oud bos, maar het is wel natuur.

Scrapbook journal - mijn hart journal van de maand juli. De pagina's zijn weer digitaal gemaakt waarbij ik werk in een pocket pages/scrapbook/journal style.
Thema vossen en herten in het bos.

We wandelden o.a. in het bossen van staatsbosbeheer op de Kemphaan en in het Kottersbos. Op de kemphaan zagen we eerst een konijntje huppen en een tijdje later stonden we oog in oog met een ree ♥. Hij/ zij was niet bang en graasde rustig door, ondertussen langzaam naar achter lopend. Helaas had ik dit keer mijn goede camera niet bij me…

Thema: vossen en herten in het bos

Dezelfde weer zagen we ook nog een vos de weg oversteken achter onze wijk, dus was het thema vos / hert geboren. Ik tekende eerst het vosje linkboven in. Ik koos zonder veel na te denken de kleuren en besloot dat deze kleuren bij het thema hoorden. Compleet uit mijn comfortzone. Ik ging los op de Ipad in Procreate en ontwerp verschillende scrapbook papieren die ik deze maand wilde gebruiken.

Scrapbook journal - mijn hart journal van de maand juli. De pagina's zijn weer digitaal gemaakt waarbij ik werk in een pocket pages/scrapbook/journal style.

We hadden deze vakantie niet heel mooi weer, maar desondanks zijn we best vaak erop uit geweest. We namen bijvoorbeeld mijn schoonvader mee voor een rondje oostvaardersplassen. Altijd mooi. Een kopje koffie hoort daar natuurlijk bij.
(ik heb ondertussen al meerdere typefouten gezien in de spreads..die pas ik aan op de originelen.)

Scrapbook journal - mijn hart journal van de maand juli. De pagina's zijn weer digitaal gemaakt waarbij ik werk in een pocket pages/scrapbook/journal style.

Veel nattigheid deze zomer in de vorm van buien, plensbuien, stortregens en miezerregens. De donderdag was beter dan de woensdag daarvoor… het miezerde. We besloten er toch op uit te gaan. J is altijd gek op treinen geweest en ik had een leuk ahobje gespot. Het was lekker rustig (dankzij het slechte weer) en we hadden de mazzel dat één van de weinige goederentreinen langs denderde.

Scrapbook journal - mijn hart journal van de maand juli. De pagina's zijn weer digitaal gemaakt waarbij ik werk in een pocket pages/scrapbook/journal style.

Van de bossen in Hooge Vuursche (aanrader om te wandelen!) ga je spontaan over Roodkapje zingen 🙂
En ik kon het niet laten er een klein beetje roze in te sneaken…

Leuk thema?
Ik kan voor deze maand waarschijnlijk nog wel een paar spreads maken… als ze af zijn, laat ik ze weer zien hier. Ook op instagram en facebook deel ik mijn spreads. Altijd leuk als je reageert, liket en/of deelt. xo.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply