DIY en creatief

Hartjournal | creatief Journalen | juli #2

5 augustus 2020
Creatief Journalen

Nu mijn scrapbook journal kit en papier klaar is, kon ik mijn maand afmaken in mijn hartjournal. Ik houd van creatief journalen; mooie papiertjes, tekeningen, journal kaartjes… het maakt een fotoboek, een planner of een journal zoveel gezelliger :).
Wil je ook deze mooie journal stickers en papieren? Ze zijn nu te koop in mijn Etsy shop.

Creatief journalen | in mijn hartjournal | juli #2

In de maand juli heb ik door onze vakantie veel foto’s gemaakt en er zitten zoveel leuke tussen, dat ik er veel in mijn journal wil hebben. Ik had dus al 2 spreads gemaakt en nu maakte ik er nog 2, waarschijnlijk maak ik er nog 1 of 2, want ik wil nog een aantal dingen vertellen (aan mijn oudere zelf).

Een prachtig uitzicht over het IJsselmeer toch? Ik zou graag wonen aan het water <3

Creatief journalen | in mijn hartjournal | juli #2

We gingen een dagje / een paar uurtjes naar Urk. Het weer was niet geweldig, maar daardoor (of door de corona?) was het lekker rustig. Vanaf ons huis is het maar 40 minuten rijden, dat is tenminste als de brug over de sluis niet open gaat….

Creatief journalen | in mijn hartjournal | juli #2

Ikzelf vind de pagina hierboven echt heel leuk. Luchtig, fris, kleurig… zoals ik het graag zie.

Creatief journalen | in mijn hartjournal | juli #2

Wij gaan regelmatig (nou ja, bijna elke vakantie) naar het kattencafé in Almere Stad. Zo gezellig (als je van katten houdt). Wij zijn echt kattenmensen en vinden het daar super om even te vertoeven. Drinken, tosti of taartje erbij… gezellig. Daarna meestal snel de drukke stad weer uit , het bos in 😉

Creatief journalen | in mijn hartjournal | juli #2

Mijn eigen tekeningetjes toevoegen vind ik altijd zo gezellig staan. Deze tekende ik laatst op mijn Ipad in Procreate.
Purrrfect.

Creatief journalen | in mijn hartjournal | juli #2

Olivia had een dansweek van haar dansschool, omdat we dit jaar niet op vakantie gingen, was het toch even een leuke activiteit. Ze heeft genoten. We zochten nog regelmatig de rust op…

Ik ben weer blij hoe het geworden is, ik kan niet wachten tot ik ergens in januari 2021 het boek in handen heb… nadeel van digitaal journalen… je moet lang wachten voor je iets fysieks in handen hebt.
Is creatief journalen ook jouw hobbie?

Fijne dag! xo (vergeet niet een kijkje te nemen in mijn Etsy shop)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Laurien - Lots of Lauve 5 augustus 2020 at 14:51

    Wat een leuk idee om scrapbooks te maken!

    • Reply Karin 5 augustus 2020 at 15:24

      Dank je wel Laurien… heel erg leuk voor later. En digitaal neemt het niet zoveel ruimte in 😉

    Leave a Reply