Freebies

Free wallpapers #1

31 augustus 2020
rozenhart design

Met mijn nieuwste designs uit mijn shop heb ik 4 free wallpapers gemaakt die je hier (of op instagram) kan downloaden. Ze passen perfect bij de aankomende herfst. De herfstige aardetinten vind ik echt prachtig. Zelf gebruik ik er één als achtergrond voor mijn telefoon, maar ze zijn ook heel erg geschikt om te gebruiken in je instagram stories.

Sla ze op je telefoon op en gebruik ze als achtergrond voor je telefoon of voor je instagram stories. Je hoeft alleen je eigen tekst, foto’s en gifjes toevoegen voor een tof en moderne look van je IG.

De free wallpapers mag je zovaak gebruiken als je wilt. Laat mij weten op IG als je ze met plezier gebruikt? Je kunt de hashtag #rozenhartwallpapers gebruiken.
Delen, linken, verwijzen naar mij (blog of instagram) zou echt supertof zijn.

Veel plezier!

©rozenhartdesign. Personal use only / Alleen voor persoonlijk gebruik, dank je wel.

Free wallpapers - Rozenhart Design

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply