Persoonlijk

Foto dagboek | Juni 2019

28 juni 2019

Bijna het einde van de maand juni. Een maand waarin ik deze blog begon en we fijne dingen deden. Zoals het leven gaat, was het niet alleen maar rozengeur & maneschijn. Zie hier mijn imperfecte foto dagboek van de afgelopen tijd.

 • De maand begon ontzettend fijn. We kochten wandelschoenen, zodat we vaker naar buiten zouden gaan. We maakten wandelingen bij ons in de omgeving. Gewoon ’s avonds even een blokje om in de buurt. Of wat verder weg om het Markermeer te zien.
 • Runar ging op schoolreisje. Hij had er zin in 😉
 • Wat waaide het veel! Hier vonden we allemaal onrijpe kastanjes al op de grond.
Foto dagboek juni | mijn maand in foto's | project life
 • We bezochten familie. Olivia doet het altijd goed op foto’s…
 • Runar heeft echt een hartgrondige hekel aan autorijden, maar als we een beetje gek doen dan valt het allemaal mee.
 • Ik kocht een nieuwe telefoon waar ik wat betere foto’s mee kan maken. Hoef ik niet telkens mijn camera mee te nemen.
 • Aagje de kat kreeg een abces. De dierenarts sneed het open en maakte het schoon. Het verhaal kreeg helaas nog een staartje, want de abces kwam weer terug. Net toen ik de dierenarts wilde bellen, sprong het vanzelf open. Gelukkig gebeurde dit buiten! Ik verzorgde zelf de wond en zorgde ervoor dat het leeg werd. Nu 4 dagen later verzorg ik de wond nog steeds elke dag! Nog steeds komt er viezigheid uit, dus ik zorg dat het wondje open blijft. Aagje ondergaat het gelaten. Ik heb zelfs het idee dat ze weet dat het goed voor haar is. Uiteraard heb ik ook de dierenarts gebeld voor advies. Zolang Aagje eet, drinkt en geen koorts heeft, doen we het goed.
 • Runars vulling viel weer eens uit zijn kies… voor de derde keer kwamen we terug bij de tandarts om deze kies te laten vullen. Op de foto zie je hoe leuk we dat vinden…
 • Als ik de tandarts tegenwoordig bel, hoef ik alleen maar te zeggen:
  “Hai met de moeder van Runar..”
  T: “Say no more, ik plan je vanmiddag nog in.”
  We hebben een geschiedenis…. bleh.
  Maar toptandarts en topassistente!
 • Moeten we het nog hebben over het weer deze maand?!
 • Eerst had ik het zo koud, dat ik mijn handschoenen aan wilde doen. Daarna kwam er veel regen, onweer en wind.
 • Om vervolgens zo snikheet te worden, dat ik ongeveer weg ben gesmolten…
  Haat aan heet weer. Echt.
 • Nu is het weer stukken koeler, maar het kan hier de ene dag herfst zijn en de volgende dag hoogzomer. Dat kan ook alleen in Nederland.

Dit was een selectie uit mijn foto dagboek. Nu ik een nieuwe telefoon heb, hoop ik wat vaker foto’s te maken. Mijn “gewone” camera heb ik niet standaard bij mij, maar mijn telefoon natuurlijk wel.

Fijne nieuwe maand XO

***Sommige van mijn posts bevatten affiliate-links. Als jij via deze link dit product aanschaft, krijg ik een kleine commissie daarvoor. Dit kost jou helemaal niks extra’s. Uiteraard zijn het links naar producten die ik zelf ook heb gekocht en naar tevredenheid gebruik. Koop je iets via mijn links? Hartelijk dank!! ***

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Mary-Lou 28 juni 2019 at 20:30

  Leuke maand! Op de tandarts, het snertweer en de abcessen na dan. 🙂 Gelukkig zijn je wandelschoenen mooi! Welkom on bloggersland. ❤

  • Reply Karin 28 juni 2019 at 22:23

   Dank je Mary-Lou 💕
   Ik heb het naar mn zin. Benieuwd of ik het net zo lang ga volhouden als jij!

 • Reply Saskia 29 juni 2019 at 20:20

  Wat een gezellig fotodagboekje heb je ervan gemaakt 🙂
  Het weer was erg gek deze maand inderdaad…

  1
  • Reply Karin 29 juni 2019 at 22:01

   Dank je wel!
   Gren peil op te trekken dat weer.. gister had ik het nog koud en vandaag is het weer bloedje heet…

  Leave a Reply