DIY en creatief

Fijne Paasdagen

4 april 2021
Pasen

En zo zijn we zomaar weer bij Pasen aanbeland. Vorig jaar had ik niet – en jij waarschijnlijk ook niet- kunnen bedenken dat we deze Pasen nog steeds in een lockdown zouden zitten. We hebben een paar verwarrende dagen hier achter de rug en wat mij dan helpt is tekenen. Dit keer lekker in Procreate. Een tekening om je fijne Paasdagen te wensen.

Na heel wat schetsen en kleuren testen is dit de tekening die eruit kwam.
Een regenboog voor HOOP en de belofte van God dat het goed komt. Ik kan deze week die boodschap goed gebruiken. Vertrouw dat het goed komt, zeiden we deze week vaak tegen elkaar. En : het is zoals het is.

Dit is niet altijd even makkelijk. Dan wil ik gewoon eens lekker zeuren en zwelgen. Ook dat hoort bij het leven, die gevoelens zijn logisch als je minder leuk nieuws krijgt. Maar uiteindelijk weet je dat zorgen maken vaak nutteloos is. Doemscenario’s komen niet uit. Of wel. En dan leer je daar ook weer mee leven.

Fijne Paasdagen | Ik wens jullie een fijn Pasen

Maar voor nu ga ik proberen mij de komende dagen geen zorgen te maken en te genieten van een paar vrije dagen (alleen jammer van het weer!) . Ik bak een lekker brood voor de paasbrunch, bezoek mijn ouders en voor de rest doen we het gewoon rustig aan.

Wat gaan jullie doen? Hopelijk hebben jullie ook fijne Paasdagen. xo

Fijne Paasdagen | Ik wens jullie een fijn Pasen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply