Etsy shop

Etsy shop update | digital papers Ava

26 augustus 2020

English? Please go to my instagram or my etsy shop, thank you.

Net is mijn nieuwste digital paper pack in mijn Etsy shop online gegaan. Een kleine tijd geleden koos ik een aantal kleuren uit, heel anders dan mijn vorige set. Ik was geïnspireerd door het regenboog thema, wat je nu veel ziet. Ik wilde het wel een tikkie anders doen. Modern en de kleuren die ik koos zijn aardse, herfst tinten. Ik ben echt heel erg blij hoe het geworden is, sommige zou ik wel aan de muur willen hangen ♥ .

Digital papers Ava - RozenhartDesign - Etsy shop update

Hier zie je ze allemaal. De kleuren zijn echt prachtig; een soort terra, mokka, donkerbruin, donkergroen, roze en grijzig blauw. Love it. Ik maakte een paar patronen met de regenbogen, maar ook andere patronen, met waterverf en andere verftexturen. Veel wat ik zelf ooit maakte met echte verf, anderen maakte ik met mooie brushes in procreate. Ik heb mij echt uitgeleefd. De pack is heel divers geworden, maar toch passen ze goed bij elkaar door de kleuren.

Om mijn Etsy shop meer onder de aandacht te krijgen – wat lastig is met zoveel mooie items die er al zijn – maakte ik bovenstaand filmpje. Ik wil mij nog verder verdiepen hoe ik de mooiste filmpjes kan maken voor mijn shop, maar zo zie je achter elkaar alle mooie papieren. Heel handig.

Bezoek mijn etsy shop

Hieronder zie je allemaal nog een keer naast elkaar. Maar je kunt natuurlijk ook gelijk naar mijn shop gaan. Vergeet daar niet deze listing bij je favorieten te zetten! Liken, delen, reageren… alles waardeer ik heel erg. ♥.

Digital papers Ava - RozenhartDesign - Etsy shop update
Digital papers Ava - RozenhartDesign - Etsy shop update
Digital papers Ava - RozenhartDesign - Etsy shop update

P.s. om mijn social media heb je het al kunnen zien, maar er komt ook een digital sticker setje uit in deze kleuren ♥ Volg mij ook op instagram of facebook.

Digital sticker set Ava -RozenhartDesign

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply