DIY en creatief

Chalet in het bos – over verbeeldingskracht

15 juli 2020
Chalet in het bos

Dit jaar gaan we – net als zovelen – niet op vakantie. Vorig jaar gingen we ook niet, door andere omstandigheden. Ik mis het niet echt, alhoewel ik tegelijkertijd ook wensen heb qua vakantie. Des te fijner is mijn verbeeldingskracht, mijn fantasie. Kan ik niet naar een mooie plek toe? Nou dan verzin het toch zelf. Dan schrijf ik bijvoorbeeld in het laatste deel van Dit is Lou over een chalet in het bos.

Chalet in het bos - illustratie in procreate - karin rozenhart - imperfect gelukkig

Ik schrijf heel erg vanuit mijn verbeelding (ik stel zo voor dat alle schrijvers dat doen, maar ik heb geen enkel idee). Ik zie een situatie, een plek, een verhaal in mijn hoofd met mijn geestesoog en dat probeer ik om te zetten in woorden.
En als ik daar dan toch zo mee bezig ben, probeer ik dat ik dat beeld ook te vangen in een tekening op mijn Ipad in Procreate.

Vaak is het ook een beeld of een idee wat ik in het echte leven ook wel zou willen hebben of doen. Wonen in een chalet aan een bosrand lijkt mij helemaal het einde. Weg uit de stad en in de rust van de natuur. Voor nu doe ik het met mijn woorden en beelden, dat is al bijna de helft van de lol ♥

Heb jij ook zulke dromen?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply